Τοποθεσία

Η "Καραϊβική της Ελλάδας"

Καταπληκτική τοποθεσία

Τοποθετημένη στην ήσυχη πλευρά των Συβότων. Μια περιοχή που γενικά χαρακτηρίζεται ως η "Ελληνική Καραϊβική". Θα βρείτε πολυάριθμες παραλίες σε κολπίσκους, οργανωμένες και μη, με άμμο ή βότσαλο, σε απόσταση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο. Κάποιες βρίσκονται σε νησάκια και είναι προσβάσιμες μόνο με βάρκα!

Τοπικά αξιοθέατα

Η Ήπειρος είναι μια από της πιο πολύπλευρες περιοχές της Ελλάδας. Μπορείτε να βρείτε από μουσεία και αρχαία, μοναστήρια και κάστρα έως αρχαία θέατρα και νεκρομαντεία. 
Η Ήπειρος φημίζεται επίσης για την αδάμαστη φυσική της ομορφιά. Η πόλη των Ιωαννίνων, τα Ζαγοροχώρια, το Μέτσοβο και η Πάργα είναι μόνο μερικοί από τους δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής.

Κοντινές Παραλίες

Ίσως να σας ενδιαφέρει επίσης...

Να επισκεφτείτε κοντινές πόλεις και προορισμούς. Θα χαρούμε να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία και συμβουλή για εκδρομές και ημερήσιες αποδράσεις.

Επισκεφτείτε

Η πόλη των Ιωαννίνων

Μεσαιωνικό κάστρο, Οθωμανικά τζαμιά και η λίμνη Παμβώτιδα. Ένα από τα ελάχιστα κατοικημένα νησιά εντός λίμνης στον κόσμο.

Επισκεφτείτε

Μετέωρα

Μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς της UNESCO. Ένα σύμπλεγμα μοναστηριών χτισμένο στις κορυφές βραχωδών σχηματισμών..