Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχετικά με τη Βίλλα μας

Οικογενειακή υπόθεση
1970

Οικογενειακή υπόθεση

Η οικογένειά μας δραστηριοποιείτε στο χώρο των κατασκευών από το 1970. Τα πρώτα μας βήματα στο χώρο της φιλοξενίας ξεκίνησαν το 1991, μέσω της ενοικίασης παραθαλάσσιων οικογενειακών διαμερισμάτων.

2014 / 2018

Μια νέα αρχή

Το 2014, η εμπειρία μας στην σχεδίαση και κατασκευή experience 
οδήγησε στην ανέγερση του White Orchid Boutique Hotel.
Το ατέρμονο ταξίδι της δημιουργίας, συνάντησε την φιλοξενία μας, και έτσι το 2018 ένας χώρος που χρησιμοποιούσαμε ως γκαράζ, μετατράπηκε στην πιο απομονωμένη Βίλλα των Συβότων. Εξ ου και το όνομά της...
Sivota's Secret Villa!

Η Βίλα

Το Εσωτερικό

Μοντέρνα και στυλάτη εσωτερική διακόσμηση με πινελιές "μπόχο σικ". Ζεστός χώρος που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου, διατηρώντας πάντα την πολυτέλεια ενός ιδιωτικού παράδεισου.

Η Πισίνα

Η μοναδικά κατασκευασμένη ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, που βρίσκεται στην οροφή του κτηρίου, θα σας βάλει στον πειρασμό να μην επισκεφτείτε ποτέ τη θάλασσα. Μπορείτε να βουτήξετε για ένα δροσιστικό πρωινό μπάνιο ή να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα πίσω από την Κέρκυρα. Είναι απόλυτα ιδιωτική και συντηρείτε καθημερινά στις υψηλότερες προδιαγραφές. 

Η Θέα

Θέα που κόβει την ανάσα. Το Ιόνιο πέλαγος και η Μπέλα Βράκα απλώνονται ανεμπόδιστα μπροστά σας. 
Η πισίνα, η θάλασσα και ο ουρανός, σχηματίζουν ένα απέραντο γαλάζιο που διακόπτεται μόνο από το σύμπλεγμα μικρών νησιών της περιοχής.

Fan fact: All our guest said the same thing when they walked to the pool area: wow!!

Η Αιώρα

Στην κορυφή της ιδιοκτησίας, κάτω από τη φυσική σκιά ενός πεύκου, βρίσκεται η κρεμαστή κούνια.
Μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ υπό το δροσερό αεράκι, χαζεύοντας την πανοραμική θέα της πισίνας και της θάλασσας. Παραμένει το πιο δροσερό σημείο καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας τους καλοκαιρινούς μήνες.


Tip: This is the chillest place throughout the hot and damp Greek summer.

Φωτογραφίες

Ευγενικές κριτικές των επισκεπτών μας

Δείτε τι είπαν οι επισκέπτες για εμάς

5/5
"Οι εικόνες δεν μπορούν να αποτυπώσουν πόσο μοναδική και ιδιαίτερη είναι...Έχεις οτιδήποτε χρειαστείς και με το παραπάνω για μια πολυτελή, ιδιωτική απόδραση...Θα έμενα εδώ ξανά και ξανά! Είναι τόσο τέλεια! ❤️ "
Μελίσσα
5/5
"...είναι πραγματικά ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ!!! Η βίλλα είναι παραπάνω από τέλεια- απόλυτα ιδιωτική, αστραφτερή καθαριότητα, όμορφα και προσεκτικά σχεδιασμένη...Είναι ακόμη καλύτερη και από ξενοδοχείο 5 αστέρων..."
Νάβα